RSS
04 april, 2012 | | Kommentarer 0

IDEELL ARENA söker verksamhetschef

Var med och utveckla en miljö där mångfald och hisnande utmaningar är vardag.

Den ideella sektorn och dess förutsättningar förändras hela tiden. För att få stöd i att förhålla sig till dessa förändringar driver 60-talet partnerorganisationer IDEELL ARENA som en plattform för ledarskapsutveckling, nätverksbyggande och kvalificerad kunskap forskningsfrämjande. Vi arbetar både med anställda och konsulter, men de viktigaste resurserna vi förfogar över är den mångfald av erfarenheter och kunskaper bland våra partnerorganisationer. Vi siktar nu på att bli en ännu mer dynamisk och relevant arena för ideella organisationers utvecklingsarbete och hoppas att du ska kunna hjälpa oss med det. Vi vill att du bär på en bred nyfikenhet på frågor som rör strategi, ledarskap och forskning, samtidigt som du förstår den ideella sektorns särart. Du har mod att testa gränser tillsammans med oss och att göra medvetna prioriteringar. Okonventionella, överraskande och kreativa tankar tillhör vardagen för dig. Men, också förmågan att omsätta dessa i handling i samarbete med eldsjälar hos våra partners och ett rikt nätverk av forskare, konsulter och andra intressanta människor.

Läs mer och ansök här.

 

Artikelinformation

Postat under: Nyheter

Om författaren:

Ledsen, kommetering för denna artikel är avstängd.