LedarskapsArenan
LedarskapsArenan 2018 – Vägval

DATUM: 07 Februari 2018

TID: 08:30-17:15

VAR: Essinge Konferenscenter, Lärarnas Hus, Segelbåtsvägen 15, Stockholm


MEDVERKANDE: Bland annat; Åsa Zetterberg, Apostolis Papakostas, Susanne Wigorts Yngvesson, Omar Mustafa, Lisa Sjöblom, Hannah Kroksson, Martin Linder, Monica Lysholm, Ola Segnestam Larsson, Johnny Mostacero, Gabriel Ehrling, Tove Lifvendahl, och Ida Strutt


KOSTNAD: 1500 för organisationer som är partners i Ideell Arena, 2900 kr för övriga organisationer


KONTAKT:
070-798 53 87
andreas.linderyd@ideellarena.se


LADDA NER:
Program

LedarskapsArenan 2018 är över och vi vill tacka alla 140 deltagare som bidrog på olika sätt och tack till Lärarförbundet som möjliggjorde att vi kunde vara på Essinge Konferenscenter. På den här sidan hittar du en del av det material som presenterades under dagen. Redan nu kan du boka in datumet för nästa års LedarskapsArena, den 7 februari 2019.


Den 7 februari 2018 är det dags för LedarskapsArenan – årets stora konferens för civilsamhällets ledare. Tillsammans med forskare och opinionsbildare tar vi del av aktuella samhällsfrågor och skapar ett viktigt erfarenhetsutbyte om Vägval i ideell sektor.

Under dagen utforskar vi hur demokratins status, arbetsmarknadens förnyelse, digitaliseringens utbredning, det idéburna företagandet och medielandskapets polarisering påverkar vårt sätt att leda och styra ideella organisationer. Dessutom pratar vi ideologi och innovation som särart i ideell sektor.

Kom för att lära, utmanas, mingla, problematisera och för att ge dina perspektiv på det som nu står på spel i vår omvärld.

Program

Programmet hittar du i den grå informations rutan.

Anmäl dig senast 23 januari

Anmälan är stängd.

Frågor

Har du några frågor kan du vända dig till Andreas Linderyd som är projektledare för LedarskapsArenan.

 

LedarskapsArenan genomförs med stöd av