LedarskapsArenan
LedarskapsArenan 2019: Tema ansvar

DATUM: 07 Februari 2019

TID: 9.30-16.00

VAR: Immanuelskyrkan/Hotel Birger Jarl, Kungstensgatan 17, Stockholm


KOSTNAD: 1600 för Ideell Arenas partners, 3500 för icke-partners


KONTAKT:
0707985387
andreas.linderyd@ideellarena.se


Välkommen på årets stora konferens för civilsamhällets ledare!

Tillsammans skapar vi LedarskapsArenan – en mötesplats för erfarenhetsutbyte och lärande om ansvaret det innebär att vara ledare i ideell sektor. 2019 har LedarskapsArenan temat ansvar.

LedarskapsArenan inleds med mingel, introduktion och teaterinspiration. Förmiddagen vigs åt samtal om det starka ideella engagemanget i Sverige, Norge och Danmark baserat på den nysläppta studien Civic Engagement in Scandinavia. Efter lunch gör vi plats för ett interaktivt erfarenhetsutbyte där du som deltagare tar ett eget ansvar och är generös med lärdomar och exempel. Utifrån tre olika teman fördjupar vi samtalet om vårt ansvar som ledare för en stark demokrati och ett levande civilsamhälle.

Eftermiddagens valbara teman är:

  • Borde vi som ledare ta ett större ansvar för demokratins utveckling?
  • Vilket ansvar har jag som ny ledare i ideell sektor?
  • Vilka strategier skyddar oss mot ökade inslag av infiltrering, hackning och personangrepp i sociala medier?

Praktisk info

Plats: Immanuelskyrkan och Hotel Birger Jarl, T-bana Rådmansgatan
När: 7 februari, 9.30-16.00.
Kostnad: 1600 för partners i Ideell Arena, 3500 för icke-partners
Early bird: Ideell Arenas partnerorganisationer har möjlighet att skicka två deltagare för endast 1000 kronor per person, erbjudandet gäller till 30 november. Anmälan görs som vanligt i formulär nedan, välj alternativet ”Early Bird”.

Personuppgifter

Vi behöver ditt tillstånd att hantera personuppgifter både för att administrera din anmälan och för att du ska kunna delta i Ideell Arenas verksamhet. Frågor kring detta hänvisas till info@ideellarena.se. Samtycke lämnar du i anmälningsformuläret nedan. Läs mer om hantering av personuppgifter i Ideell Arenas integritetspolicy.

Anmälan

I formulär nedan senast 25 januari.

  • På eftermiddagen fördjupar vi samtalet om vårt ansvar som ledare för en stark demokrati och ett levande civilsamhälle. Fördjupningen görs utifrån tre olika teman, du väljer ett tema och stannar med det under hela eftermiddagen.