LedarskapsArenan
LedarskapsArenan 2019: Tema ansvar

DATUM: 07 Februari 2019

TID: 9.30-16.00

VAR: Immanuelskyrkan/Hotel Birger Jarl, Kungstensgatan 17, Stockholm


MEDVERKANDE: Andreas Beckert, Anna Iwarsson, Aron Schoug, Inger Ashing, Johan Welander, Kajsa Qvist, Lars Svedberg, Lars Skov Henriksen, Minéa Frykman, Rosaline Marbinah, Sandra Ehne, Stefan Bergh, Zana Muhammad


KOSTNAD: 1600 för Ideell Arenas partners, 3500 för icke-partners


KONTAKT:
0707985387
andreas.linderyd@ideellarena.se


LADDA NER:
Program

Välkommen på årets stora konferens för civilsamhällets ledare!

Tillsammans skapar vi LedarskapsArenan – en mötesplats för erfarenhetsutbyte och lärande om ansvaret det innebär att vara ledare i ideell sektor. 2019 har LedarskapsArenan temat ansvar.

LedarskapsArenan inleds med mingel, introduktion och teaterinspiration. Förmiddagen vigs åt samtal om det starka ideella engagemanget i Sverige, Norge och Danmark baserat på den nysläppta studien Civic Engagement in Scandinavia. Efter lunch gör vi plats för ett interaktivt erfarenhetsutbyte där du som deltagare tar ett eget ansvar och är generös med lärdomar och exempel. Utifrån tre olika teman som du väljer vid anmälan fördjupar vi samtalet om vårt ansvar som ledare för en stark demokrati och ett levande civilsamhälle.

Vi inleder eftermiddagen tillsammans. Du får en kort presentation av tre medverkande personer som var och en kommer att hålla i ett gruppsamtal utifrån huvudtemat. Du väljer efter presentationerna vilken grupp du vill delta i. Efter gruppsamtalen hålls ett panelsamtal under ledning av processledare från Studieförbundet Bilda. På så sätt inleder och avslutar vi gemensamt men fördjupar oss däremellan i olika ämnen.

Eftermiddagens valbara teman är:

  • Borde vi som ledare ta ett större ansvar för demokratins utveckling?
  • Vilket ansvar har jag som ny ledare i ideell sektor?
  • Vilka strategier skyddar oss mot ökade inslag av infiltrering, hackning och personangrepp i sociala medier?

Max antal deltagare per tema är 50 personer, därefter stängs möjligheten till det valet. Först till kvarn gäller! Om du anmäler dig till ett pass som blir fullt kommer vi återkomma med besked om detta efter jul- och nyhårshelgen.

Mer information om respektive tema och de olika deltagarna finns i programmet som kan laddas ner i menyn till höger.

Praktisk info

Plats: Immanuelskyrkan och Hotel Birger Jarl, T-bana Rådmansgatan
När: 7 februari, 9.30-16.00.
Kostnad: 1600 för partners i Ideell Arena, 3500 för icke-partners

Personuppgifter

Vi behöver ditt tillstånd att hantera personuppgifter både för att administrera din anmälan och för att du ska kunna delta i Ideell Arenas verksamhet. Frågor kring detta hänvisas till info@ideellarena.se. Samtycke lämnar du i anmälningsformuläret nedan. Läs mer om hantering av personuppgifter i Ideell Arenas integritetspolicy.

Anmälan

I formulär nedan senast 25 januari.