LedarskapsArenan
LedarskapsArenan 2020 – Identitet

DATUM: 30 Januari 2020

TID: 11:30 den 30 jan. till 13:00 den 31:a jan.

VAR: Sånga-Säby Hotell & Konferens, Ekerö


KOSTNAD: 5 000 kr för partners, 8 000 kr för övriga deltagare. Inkluderar måltider och boende i enkelrum på Sånga-Säby hotell och konferens. Anmälan är bindande men kan överlåtas vid förhinder.


KONTAKT:
070 798 53 87
andreas.linderyd@ideellarena.se


Den 30–31 januari träffas vi på Sånga-Säby längs Mälarens strand, där vi ges tid för långa gemensamma samtal, måltider och informella erfarenhetsutbyten i en inspirerande miljö. Temat är identitet där vi i samspelet med forskare och andra ledare i civilsamhället möts i frågor om ”vilka vi är” och ”vart vi är på väg”.

Vi börjar och avslutar med lunch. Boendet på hotellet är i enkelrum. Under dygnet tillsammans, där vi utgår från dialogens utforskande samtalsmodell, får vi dela våra erfarenheter och bryta våra övertygelser om de viktigaste frågorna i våra verksamheter och i vår samtid. Dessutom diskuterar vi det segregerade (civil)samhället, på vilka sätt maktförhållanden i våra organisationer nu förändras samt hur den nutida – och uppenbart polariserande – samhällsdebatten påverkar vår identitet, våra vägval och sättet som vi väljer att beskriva oss själva.

Tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan arbetar vi nu för att förbereda årets stora mötesplats för civilsamhällets ledare.

Vi ses där!

Ladda ner program i .pdf här – LedarskapsArenan2020

Anmälan är nu stängd.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta projektledare Andreas Linderyd, se uppgifter i informationsrutan.

Illustration: Jenny Fernvik