LedarskapsArenan
LedarskapsArenan 2020

DATUM: 30 Januari 2020

TID: 12:00 – 12:00 (torsdag 30 – fredag 31)

VAR: Sånga-Säby Hotell & Konferens, Ekerö


KONTAKT:
070 798 53 87
andreas.linderyd@ideellarena.se


Den 30–31 januari möts vi på Sånga-Säby längs Mälarens strand, där vi ges tid för samtal, måltider och promenader i en inspirerande miljö. Vi börjar och avslutar dagarna med gemensam lunch och övernattning kommer att ske i enkelrum.

Temat är identitet med frågor om ”vilka vi är” och ”vart vi är på väg” i fokus. Med LedarskapsArenan 2020 söker vi inte bara nerv i samtalet kring våra vägval, vi vill också skapa tid för de informella erfarenhetsutbytena. Dygnet tillsammans blir en möjlighet att med forskare diskutera det segregerade (civil)samhället, på vilka sätt maktförhållanden i våra organisationer nu förändras samt hur den nutida – och uppenbart polariserande – samhällsdebatten påverkar vår identitet, våra vägval och sättet som vi väljer att beskriva oss själva.

Tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan arbetar vi nu för att förbereda årets stora mötesplats för civilsamhällets ledare.

Anmälan öppnar fredagen den 29 november – men boka gärna in LedarskapsArenan redan i dag.

Vi ses den 30–31 januari!

Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta projektledare Andreas Linderyd, se uppgifter i informationsrutan.