Finalister klara till utmärkelsen Årets redovisning i den ideella sektorn och hedersomnämnande för bästa hållbarhetsrapport

Den 21 november är det dags för utdelning av Årets redovisning i den ideella sektorn på Ideellt Forum. Det är en prestigefylld utmärkelse som går till en organisation som har tagit fram en transparent, tydlig och inspirerande årsredovisning. Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram goda exempel och förbättringsområden för att inspirera organisationer att utveckla sin redovisning. Nytt för i år är dessutom att det delas ut ett hedersomnämnande för årets bästa hållbarhetsrapport till den organisation som bäst presenterat resultat och effekter av sitt hållbarhetsarbete.

Ett stort grattis till Ideell Arenas partnerorganisationer BRIS (Barnens rätt i samhället), Rädda Barnen, Svenska Afghanistankommittén, Svenska Röda Korset, Svenska Turistföreningen (STF) och Lärarförbundet som alla finns med bland finalisterna. Läs mer om utmärkelserna och se vilka alla finalisterna är här.

Glöm inte att det är hög tid att anmäla sig till Ideellt Forum, ett samarangemang mellan Ideell Arena, PwC och Swedbank. Ideell Arenas partnerorganisationer får 20% rabatt på deltagaravgiften. Anmälan till Ideellt Forum görs senast 12 november här.

Skrivet av Katarina Gustafsson.