Ideell Arena söker en pedagogisk och kreativ kommunikatör

Vill du vara med och utveckla arbetet med att möta morgondagens behov hos ideella sektorns ledare?

Genom ett helhetsperspektiv på forskning och utveckling i ideell sektor samt med en mångfald av perspektiv ökar vi kvalitén på samarbetet för en stark och levande ideell sektor. Därför söker nu Ideell Arena en kommunikatör som vill vara med och utveckla nya sätt att sprida kunskap och erfarenheter om ledning och styrning i ideell sektor.

Profil

Som kommunikatör ansvarar du för att formulera och nå ut med både kunskap och aktiviteter för ett stärkt ledarskap i ideell sektor. Du är både kreativ och pedagogisk. På så sätt bidrar du med nya perspektiv och metoder på hur Ideell Arena kan nå rätt människor med rätt budskap. Och så har du förmågan att omsätta idéerna i handling och att få arbetet gjort.

Du skriver bra och lättlästa texter om ibland komplicerade frågor. Något som gör det lättare för ledare ideell sektor att värdesätta olika erfarenheter och forskningsresultat. Och du gillar att kombinera ord med bild för att nå ut på både webb och i sociala media.

Men du vet också att kommunikation är mycket mer. Därför bidrar du gärna till det budskap och innehåll som delas i nätverk, på mötesplatser och i praktisk handling.

Eftersom uppgiften att kommunicera rätt budskap till rätt personer är svår och omfattande förstår du självklart vikten av att följa upp resultat och lära på vägen.

Du har jobbat med kommunikation, text, webb och sociala media i några år. Du har också egen erfarenhet av ideell sektor, om inte genom arbetet så kanske som förtroendevald.

Om du känner igen dig i ovanstående vill vi gärna jobba tillsammans med dig.

Ansökan

Tjänsten är en 1-årig visstidsanställning på heltid med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi tar kontakter och intervjuer löpande så om du är intresserad av tjänsten vill vi att du skickar ett personligt brev med bifogat CV till verksamhetschef Truls Neubeck på truls.neubeck@ideellarena.se.

Frågor

Har du några frågor eller vill veta mer om tjänsten så är du välkommen att maila på truls.neubeck@ideellarena.se

Skrivet av Katarina Gustafsson.