Utvecklingsprogram

Abeona

Abeona är ett forskningsbaserat utvecklingsprogram som främjar det strategiska ledarskapet i styrelser. Programmet vänder sig till dig som är aktiv i en styrelse på nationell nivå samt dig som representerar en nationell organisation med regional struktur och är aktiv i den regionala styrelsen. Du har ansvaret för det långsiktiga strategiska arbetet med att staka ut riktningen för din organisation.

Läs mer

Fenixprogrammet

Ett strategiskt utvecklingsprogram för ledare i ideella organisationer — ett program med idén i fokus. Genom möte med forskning, andra ledare och egna utmaningar ger programmet dig möjlighet att vidga perspektiven, och på så sätt hitta nya strategier för att bidra till din organisations utvecklingsarbete.

Läs mer

Ung Med Makt

Ung Med Makt är ett kvalificerat mentor- och ledarprogram för dig som är ung ledare i ideell sektor, företrädelsevis general- eller förbundssekreterare och ordförande. Programmet pågår under ett år där du som deltagare träffas för gemensam kompetens- och ledarutveckling. Fem gemensamma träffar samt en personlig mentor är delar av programmets upplägg.

Läs mer