Strategiforum

IDEELL ARENAs strategiforum är en mötesplats där ledare med ansvar för strategifrågorna möts. Här får du ta del av de absolut senaste rönen på forskningsfronten och av särskilt framgångsrika organisationers strategiska utvecklingsarbete. Partners i IDEELL ARENA går gratis, övriga betalar 500 kr.

Möjligheter, målkonflikter och kulturkrockar i samarbetet mellan näringslivet och civilsamhället

DATUM: 11 Januari 2018

TID: 08:15-09:45

VAR: Idrottens Hus, Skansbrogatan 7, Stockholm


Läs mer & anmäl dig!

Verktygslådan Live

IDEELL ARENAs Verktygslådan Live är en mötesplats där ledare med ansvar, eller ett brinnande intresse, för strategifrågorna möts. En inspirationsserie med konkreta exempel från organisationerna själva. Partners i IDEELL ARENA går gratis, övriga betalar 500 kr.

Mötesplats GDPR

DATUM: 25 Januari 2018

TID: 08:00-10:30

VAR: Idrottens Hus, Skansbrogatan 7, Stockholm


Läs mer & anmäl dig!

LedarskapsArenan

LedarskapsArenan är vår största mötesplats där aktuella frågor för organisationer diskuteras och belyses av forskning på området med tyngdpunkt på forskning om civilsamhället och dess styrning och ledning. En möjlighet att förstärka dialogen med andra organisationer och forskare och i det skapa förutsättningar för genomtänkt utveckling.

LedarskapsArenan 2018 – Vägval

DATUM: 07 Februari 2018

TID: 08:30-17:15

VAR: Essinge Konferenscenter, Lärarnas Hus, Segelbåtsvägen 15, Stockholm


Läs mer & anmäl dig!

Almedalen

Vi arrangerar seminarier i Almedalen utifrån aktuella frågor och aktuell forskning. Mötesplatsen är öppen för alla som är intresserade av vår verksamhet. Vi finns i Ideella trädgården där vi tillsammans med RF och Forum står som värdar under Almedalsveckan.

Almedalen 2018

DATUM: 03 Juli 2018

TID: 08:00-09:00

VAR: Almedalen Visby


Läs mer!

Fenix Alumni

Årlig gemensam alumniträff för alla ledare som har gått Fenixprogrammet sedan starten 2008. Syftet med träffen är att erbjuda mer kunskap om strategisk ledning samt att skapa möjligheter för erfarenhetsutbyte och nätverkande mellan alla som genomgått programmet.

Fördjupning

Under denna rubrik samlar vi de seminarier och konferenser som inte är återkommande varje år. Gemensamt för mötesplatserna är att de är av fördjupande karaktär. Här hittar du gemensamma studieresor, seminarier för kommande utvecklingssamarbeten och andra satsningar för att fördjupa kunskapen om civilsamhället.

Seminarieserier

Våra seminarieserier är kortare utbildningar för dig som kan avsätta 3 kvällar under en period. Vi djupdyker i specifika teman och kopplar forskning om civilsamhället till ämnet och exempel från de ideella organisationerna.