Eu3leader fellowship – Nomineringar tas emot

Som partner i Ideell Arena finns nu en möjlighet att delta som senior Fellow i det Europeiska projektet Eu3leader. Projektet syftar till att utveckla kunskaper om entreprenöriellt ledarskap i den ideella sektorn och civilsamhället. För att göra detta samlar projektet erfarenheter från forskning, olika delar av Europa, samt även näringsliv och offentlig sektor.

Som Fellow erbjuds möjligheten att delta i projektets kommande fyra workshop. Detta är en unik möjlighet att lära sig mer om entreprenöriellt ledarskap i ideell sektor, skapa ett nätverk av ledare i det euroepiska civilsamhället samt att bidra till kunskapsutvecklingen med egna erfarenheter.

Workshopar kommer att äga rum följande platser och tider:

  • Barcelona – 27-29 September 2017
  • Bryssel – 12-14 December 2017
  • Österike – April 2018
  • Kroatien – September 2018

För att nomineras som Fellow bör en vara en erfaren ledare som är villig att dela med sig av lärdomar från egna erfarenheter. Erfarenhetsutbytet med andra Fellows sker på engelska. Observera att eventuella kostnader för resa samt boende kan tillkomma.

Är du intresserad av att veta mer om Fellowshipet samt möjligheten att bli nominerad så kontakta Truls Neubeck, Verksamhetschef Ideell Arena, truls.neubeck@ideellarena.se senast den 16 augusti.

Läs mer om Euclid och projektet Eu3leader

Skrivet av Katarina Gustafsson.