Anmälan Fenix Alumni 2016

DATUM: 01 December 2016

TID: 09:30-20:30

VAR: Idrottens Hus, Skanstull, Skansbrogatan 7, Stockholm


KOSTNAD: Deltagaravgift 1500 kr, inkl fika, lunch och middag


KONTAKT:
073-939 58 65
ulrika.erksell@ideellarena.se; truls.neubeck@famna.org


Civilsamhällets strategiska utmaningar och den vetenskapliga miljön

Hur navigerar Du som ledare när nya utmaningar knackar på dörren? Bryter du mot regler, särkopplar du, hittar du nya sätt för att ta tillvara på människors engagemang?

Torsdag den 1 december startar vi kl. 09.30 och avslutar efter en gemensam middag kl.20:30. Dagen varvas med samtal i både större och mindre grupper, med och utan forskare och en och annan överraskning! Därefter kvällssamtal på stan för de som önskar.

Årets tema är civilsamhällets strategiska utmaningar och den vetenskapliga miljön. Vi utgår ifrån deltagarnas egna utmaningar och blir sparrade av forskare med olika vetenskapliga perspektiv!

På träffen kommer du få möjlighet att definiera utmaningar som ni har stött på under det senaste året och hur du försökt hantera dessa strategiskt. Genom reflektion och erfarenhetsutbyte skapar utmaningarna typiska fall som presenteras för inbjudna forskare. I en reflektion över vad de hört lyfter forskarna vilka frågor och svar som anknyter till deras olika vetenskapliga perspektiv. En företagsekonom, en teolog och en statvetare! Medverkande med olika vetenskapliga perspektiv

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan

Sista anmälningsdag 4 november. Anmälan är bindande

 

Varmt välkommen!