Strategiforum
Boksläpp ”Det svenska civilsamhället – en introduktion”

DATUM: 09 December 2021

TID: 15:30-17:30

VAR: Erstagatan 1 K, Stockholm


KOSTNAD: Gratis för Ideell Arenas partners, 500 kronor för andra organisationer. Vid avanmälan senare än 48 timmar innan seminariet eller no show debiteras 250 kronor.


KONTAKT:
070-461 94 53
katarina.gustafsson@ideellarena.se


Välkommen på glöggmingel och boksläpp av Det svenska civilsamhället!

9 december bjuder ideell Arena in till glöggmingel och boksläpp av den uppdaterade versionen av Det svenska civilsamhället – En introduktion. Johan von Essen, redaktör för boken, gör en presentation av boken och därefter reflekterar Farida al Abani, generalsekreterare Svenska sällskapet för nykterhet och folkuppfostran, Ulrika Heie, förbundsordförande Studieförbundet Vuxenskolan och Anna Lindgren, utvecklingschef Scouterna.

Bokens författare Susanne Wallman Lundåsen, Filip Wijkström, Lars Svedberg, Torbjörn Einarsson och Lars Trägårdh kommer att finnas på plats för samtal.

Ideell Arena ger ut boken i samarbete med Idealistas förlag och boken kommer även att finnas digitalt som pdf, för att den ska vara så tillgänglig som möjligt. Vi gör den även direkt i print-on-demand format som ska möjliggöra att den går att få tag på under lång tid vilket har varit ett problem med tidigare upplagor.

På boksläppet får du naturligtvis med dig boken hem, ytterligare exemplar går nu att beställa.

Inför revideringen skrev Johan von Essen, forskare vid Ersta Sköndal Bräcke högskola och bokens redaktör, en text om bakgrunden till boken och arbetet med en nyutgåva åt Ideell Arena. Läs den här.

Välkommen! Anmäl dig senast 6 december.