Fenix Alumni
Fenix Alumni 2018: Guardians of democracy

DATUM: 05 December 2018

TID: 16:30-18.30

VAR: Idrottens hus, luftrummet, Skansbrogatan 7, Stockholm


MEDVERKANDE: Markus Ketola, Anna Carlstedt


KOSTNAD: 400 kronor, inklusive middag


KONTAKT:
0707985387
info@ideellarena.se


LADDA NER:
Inbjudan som pdf

Fenix Alumni är mötesplatsen för erfarenhetsutbyte där tidigare Fenixdeltagare kan fortsätta utmanas i det egna ledaruppdraget. Du ges möjlighet att diskutera organisationers långsiktiga utmaningar och strategiska kärnfrågor med både gamla och nya kollegor i sektorn. Vi gästas på den här träffen av Markus Ketola som många av er träffat på Fenixresor till Belfast. Medverkar gör även programledare Anna Carlstedt. Tillsammans samtalar vi om vilken roll civilsamhällets ledare har i ett allt mer polariserat politiskt klimat utifrån en inledande föreläsning på temat:

Guardians of democracy, pariahs of populism: the strategic role of civil society leaders in polarised political contexts

 

Mer om Markus Ketola

Markus Ketola är forskare på University of Ulster i Belfast. Han har lång erfarenhet av att forska om civilsamhället och ideella organisationer roll i samhället. Han intresserar sig dessutom för populistiska strömningar i det politiska landskapet och de högerextrema rörelsernas framväxt i Europa. Läs mer om Markus Ketola.

Praktisk info

När? 5 december. Enklare middag klockan 16.30. Föreläsning 17.00-18.30. Därefter möjlighet till fortsatt kvällsamtal på stan för den som önskar.
Var? Luftrummet på Idrottens Hus, Skansbrogatan 7, Skanstull, Stockholm
Pris? 400 kronor, inklusive middag
Anmälan? Stängd.
Frågor? Mejla info@ideellarena.se