Strategiforum
Frukostsamtal om att arbeta i civilsamhället

DATUM: 21 September 2018

TID: 8.00-10.00

VAR: Kryddgården, Unionen, Olof Palmes gata 17, Stockholm


MEDVERKANDE: Mats Jutterström, Ola Segnestam Larsson, Maria Alsander, Shadé Jalali, Anna Nordström, Anders Larsson, Ann-Sofi Öhlén


KONTAKT:
0707985387
andreas.linderyd@ideellarena.se


I juli släpptes rapporten ”Anställd i det svenska civilsamhället – engagemang, ansvar och delaktighet”, framtagen av IDEA, KFO och Arbetsgivaralliansen med stöd av Ideell Arena. Läs mer om rapporten och ladda ner den som pdf här eller se inspelningen av seminariet i Almedalen här.

Ideell Arena bjuder nu in till ett strategiforum den 21 september för ett fortsatt samtal om hur det är att arbeta i civilsamhället. På plats finns två av rapportförfattarna som presenterar rapporten: Mats Jutterström och Ola Segnestam Larsson.

Presentationen följs av ett samtal om det som lyfts fram i rapporten som upplevda styrkor och svagheter med att vara anställd i civilsamhället. Hur tar vi vara på engagemanget, delaktigheten och den känsla av meningsfullhet som präglar civilsamhället, samtidigt som vi också möter de utmaningar som finns för sektorns anställda? Deltar i samtalet gör Maria Alsander, verksamhetsledare på Volontärbyrån, Shadé Jalali, utredare på Unionen, Anna Nordström, HR-chef på Rädda Barnen och ledamot i IDEA:s styrelse, Anders Larsson, ordförande i Svenska Ishockeyförbundet och ledamot i Arbetsgivaralliansens styrelse samt Ann-Sofi Öhlén, HR-chef på Riksidrottsförbundet.

Praktisk info

Tid:  Fredag 21 september, 08.00–10.00, frukost serveras från 8.00 och samtalet börjar 8.15
Plats: Hos Unionen i Kryddgården, Olof Palmes gata 17 i Stockholm
Kostnad: Gratis för partners i Ideell Arena. Övriga deltagare betalar 200 kronor. Är du anmäld utan att dyka upp eller höra av dig och meddela förhinder debiteras du samma avgift.

Personuppgifter

Vi behöver ditt tillstånd att hantera personuppgifter både för att administrera din anmälan och för att du ska kunna delta i Ideell Arenas verksamhet. Frågor kring detta hänvisas till info@ideellarena.se. Samtycke lämnar du i anmälningsformuläret nedan. Läs mer om hantering av personuppgifter i Ideell Arenas integritetspolicy.

Anmälan

I formulär nedan senast den 19 september.