LedarskapsArenan
LedarskapsArenan 2023

DATUM: 09 Februari 2023

VAR: Stockholm


KONTAKT:
info@ideellarena.se


Den digitala utvecklingen skapar utveckling och utmaningar. Gränsen mellan sektorerna suddas ut och allt fler hybrider skapas i mellanrummen mellan idealitet, offentlig service och företagande. Är det här slutet för civilsamhället som vi känner det eller början på en vitalisering med behovsdriven samhällsutveckling och gemensamma lösningar i en värld som delvis ritas om genom ettor och nollor? Oavsett står det klart att civilsamhället behöver förhålla sig till den digitala utveckling, som vi redan är mitt uppe i.

LedarskapsArenan 2023 kommer fokusera på det nya digitala landskapet och hur civilsamhället både kan dra nytta av utvecklingen och samtidigt värna de värderingar, som också behöver finnas i den nya digitala samhällsordningen. Tillsammans undersöker vi hur en som chef, ledare och beslutsfattare strategiskt kan leda verksamheter framåt och skapa relevans i en digital tid.

Välkommen på LedarskapsArenan 2023, Ideell Arenas årliga mötesplats för civilsamhällets högsta ledning, där vi gemensamt undersöker vägar framåt för att fortsätta utveckla sektorns strategiska ledarskap.

Läs hela programmet här!

Anmäl dig via formuläret nedan. LedarskapsArenan är en heldagsmötesplats.

 

Ta gärna del av tidigare presentationer som uppladdning inför LedarskapsArenan 2023:

Anders Thoresson, AI Change Agent på AI Sweden, samtalar med moderatorn Louise Callenberg, teolog och rådgivare AI etik och digital transformation inom civilsamhället.

 

Ylva Christiansson, Effektansvarig på stiftelsen Friends i framtagandet av en Digital tvilling mot mobbning, samtalar med moderatorn Louise Callenberg, teolog och rådgivare AI etik och digital transformation inom civilsamhället.

 

  • Vänligen observera att din anmälan är bindande. Du får självklart överlåta din plats till en annan person i organisationen vid eventuellt förhinder.