LedarskapsArenan
LedarskapsArenan 2023 (9 februari)

DATUM: 09 Februari 2023

VAR: Filadelfiakyrkan, Rörstrandsgatan 5, Stockholm


KOSTNAD: Deltagare från en av Ideell Arenas partnerorganisationer (2200 kronor). Deltagare från annan organisation (4500 kronor)


KONTAKT:
info@ideellarena.se


Den digitala utvecklingen skapar utveckling och utmaningar. Gränsen mellan sektorerna suddas ut och allt fler hybrider skapas i mellanrummen mellan idealitet, offentlig service och företagande. Är det här slutet för civilsamhället som vi känner det eller början på en vitalisering med behovsdriven samhällsutveckling och gemensamma lösningar i en värld som delvis ritas om genom ettor och nollor? Oavsett står det klart att civilsamhället behöver förhålla sig till den digitala utveckling, som vi redan är mitt uppe i.

LedarskapsArenan 2023 kommer fokusera på det nya digitala landskapet och hur civilsamhället både kan dra nytta av utvecklingen och samtidigt värna de värderingar, som också behöver finnas i den nya digitala samhällsordningen. Tillsammans undersöker vi hur en som chef, ledare och beslutsfattare strategiskt kan leda verksamheter framåt och skapa relevans i en digital tid.

Välkommen på LedarskapsArenan 2023, Ideell Arenas årliga mötesplats för civilsamhällets högsta ledning, där vi gemensamt undersöker vägar framåt för att fortsätta utveckla sektorns strategiska ledarskap. Sista anmälningsdatum är den 27 januari.

Läs hela programmet här!

Anmäl dig via formuläret nedan. LedarskapsArenan är en heldagsmötesplats som i år arrangeras den 9 februari 2023. (Vid anmälan nedan kan seminarievalen eventuellt komma att justeras av Ideell Arena mellan olika pass, d.v.s. för- och eftermiddagspass kan komma att bytas mot varandra.)

 

Ta gärna del av tidigare presentationer som uppladdning inför LedarskapsArenan 2023:

 

Jeanette Nilsson från RISE, en av de nationella experterna inom AI, berättar om hur du som chef, ledare och beslutsfattare kan leda verksamheter strategiskt framåt och skapa relevans i en digital tid.

 

Josefine Hellroth Larsson från Wikimedia Sverige ger inspiration kring hur medborgerligt engagemang kan hänga ihop med arbete kring delad data.

 

Max Horttanainen, ordförande i Sverok, synliggör de ledarskapskompetenser som utvecklas, genom sina medlemmars spelerfarenheter.

Anders Thoresson, AI Change Agent på AI Sweden, samtalar med moderatorn Louise Callenberg, teolog och rådgivare AI etik och digital transformation inom civilsamhället.

 

Ylva Christiansson, Effektansvarig på stiftelsen Friends i framtagandet av en Digital tvilling mot mobbning, samtalar med moderatorn Louise Callenberg, teolog och rådgivare AI etik och digital transformation inom civilsamhället.

 

    Välj ett av ovanstående seminarier.
    Välj ett av ovanstående seminarier. Obs inte samma seminarium som du valt mellan 11.00-12.00.
  • Vänligen observera att din anmälan är bindande. Du får självklart överlåta din plats till en annan person i organisationen vid eventuellt förhinder.