Verktygslådan Live
Pepp inför Almedalen

DATUM: 15 Maj 2012

TID: 08:30-10:00

VAR: Hyresgästföreningen , Norrlandsgatan 7, Stockholm


MEDVERKANDE: Lena Lid Falkman och djävulens advokat


KOSTNAD: partners i IDEELL ARENA går gratis, övriga 500 kr


KONTAKT:
jan.strom@ideellarena


Sociala media som verktyg – hur bloggandet formas till idéernas verktyg. Bara att skruva ihop information och erbjuda interaktion, vara både personlig och professionell?

Lena Lid Falkman, forskare vid Handelshögskolan i Stockholm i värdebaserat ledarskap, blev med sin professionella blogg utsedd till Årets Almedalsbloggare 2011. Motiveringen löd: en blogg som i en tid då traditionella medier fokuserat på politiskt spel och mingelbilder lyft fram lite av all den substans och de intressanta möten som gör Almedalen så unikt, och dessutom gjort det för en ny målgrupp.

I Verktygslådan Live diskuterar vi möjligheterna som finns med sociala media, men också baksidorna. Ska anställda lägga till sin chef på Facebook? Har vi tid för all kommunikation? Är det bra att blanda åsikter med information och debatt? Hur fokuserad måste en blogg eller ett twitterkonto vara? Vem i en organisation ska sköta sociala media? Och som avslutning får vi förstås ta del av receptet som gjorde Lena till Årets Almedalsbloggare.

Anmälan

Anmäl dig till Jan Ström via jan.strom@ideellarena.se senast 11 maj.