Fenixprogrammet 2016/2017

Ett strategiskt utvecklingsprogram för ledare i ideella organisationer — ett program med idén i fokus.

De ideella organisationernas drivkraft är en tydlig idé om att något måste göras. Utifrån idén definieras ett uppdrag som upplevs som en nödvändighet. Men likt Fågel Fenix, som med ny livskraft gång på gång återuppstår, måste den ideella organisationens idé och uppdrag ständigt levandegöras och omsättas i relevant verksamhet. Denna förnyelseprocess är grunden för en framgångsrik organisation eller rörelse. Den högsta ledningen bär ett stort ansvar för att detta sker och för hur det sker.

Fenixprogrammet utrustar dig som bär en del av detta ansvar med ett skarpare och mer reflekterat tänkande för att du med större kraft ska kunna bidra i det strategiska utvecklingsarbetet.

Datum som gäller för Fenixprogrammet 2016/2017:

Avsnitt 1:  okt 2016
Avsnitt 2: 30 jan-3 feb 2017
Avsnitt 3: 9-12 maj 2017

Läs mer om programmet och avsnitten här

Anmälan

Anmälan är stängd

Kostnadsfri avbokning kan ske fram till 2 månader före kursstart. Vid avbokning därefter återbetalas inte programavgiften.

Deltagare om programmet

Intervju med Gunnar Håkansson, generalsekreterare på Svenska Golfförbundet.

Här kan du se film om programmet där tidigare deltagare, Marie Linder, ordförande Hyresgästföreningen och Erik Wagner, ansvarig för strategisk utveckling IOGT-NTO, berättar om deras lärdomar och hur programmet bidrar till utveckling internt. Filmklippet är 4.36 minuter