Ideell Arena deltar i internationella konferenser under våren

 

Idéburen välfärd tema för nordisk konferens i Falköping
I mitten av mars anordnas Nordens största konferens om idéburen välfärd där Ideell Arenas partnerorganisationer KFO och Famna finns bland arrangörerna. Truls Neubeck, Ideell Arenas verksamhetschef, kommer att delta och tillsammans med Ebba Henrekson, Ersta Sköndal Bräcke högskola, presentera en färsk sammanställning av forskning om idéburen välfärd i Sverige. Det är under rubriken ”Ledarskap under 20-talet” som den idéburna välfärdens ledare samlas för sektorns aktuella frågor, samtal och utbyte med de nordiska grannländerna. Läs mer om konferensen här.

 

Europeiska ledare samlas i Haag 24-25 mars
Ideell Arena ingår i det europeiska nätverket Euclid, som i slutet av mars anordnar Euclid Summit – en konferens för både idéburna ledare, sociala entreprenörer och offentliga aktörer med fokus på sektoröverskridande samarbeten för social utveckling. Ideell Arenas verksamhetschef Truls Neubeck sitter i Euclids styrelse och är en av konferensens föredragshållare.

Är du intresserad av att veta mer om Euclid och vill åka på någon av deras konferenser, kontakta Truls på mail truls.neubeck@ideellarena.se eller telefon 0703763614.

Skrivet av Karin Forsberg.