Ideella trädgården 2017

Har ni planer på att delta under Almedalsveckan nästa år? Letar ni efter en plats där ni kan hålla ert seminarium? Vi erbjuder den Ideella trädgården. Genom trädgården får du tillgång till en fysisk plats samtidigt som du blir en del i en ideell gemenskap. Tillsammans kan vi bidra till att ge den ideella sektorn en kraftfull röst i Almedalen 2017.

Genom den Ideella trädgården vill vi skapa den självklara mötesplatsen för civilsamhället för att diskutera, utbyta erfarenheter och öka kunskapen om civilsamhället tillsammans med forskare, politiker, myndighetsrepresentanter, aktivister, journalister och näringsliv. Genom ert program tror vi att ni kan bidra med både intressanta samtal och inslag som behövs för att öka och dela kunskapen om civilsamhället och bredda civilsamhällesdebatten.

Riksidrottförbundet (RF), Forum – idéburna organisationer med social inriktning och IDEELL ARENA står tillsammans som värdar för Ideella trädgården och ansvarar för gemensam kommunikation och marknadsföring. RF hyr trädgården hela veckan av fastighetsägaren och hyr ut i andra hand till ideella organisationer. Organisationen får i sin tur inte hyra ut i tredje hand. Vi hoppas att just din organisation vill vara en del av civilsamhällets mötesplats.

Mer information om priser och tider hittar du här. Vi tillämpar principen först till kvarn.

Bokning görs genom mejl till mattias.hjelmberg@rf.se

 

 

 

 

 

Skrivet av Katarina Gustafsson.