Vi har roliga nyheter!

Du som tar del av vår verksamhet framöver kommer att märka att mycket är sig likt, men också att en hel del ser annorlunda ut. Anledningen är att vi nu presenterar vår nya grafiska profil, som vi låtit sätta färg på vår nya webbplats.

Vi har haft två huvudsakliga mål med utvecklingen av en ny grafisk profil och webbplats. Det ena är att lusten och entusiasmen ska få synas och ta plats. Där har byrån 2typer (Sepidar Hosseini och Moa Schulman) varit en fantastisk hjälp i att ge oss ett lekfullare visuellt uttryck.

För det andra så vill vi tydligare tillgängliggöra mer av den kunskap som ständigt utvecklas inom ramen för Ideell Arenas partnerskap. Vi kan nu presentera en webbplats med olika tematiska ingångar. Här finns även mer läsning samt material från tidigare arrangemang som vi förenklat tillgången till. Där har samarbetet med Tobias Strollo, Björn Söderberg och hela gänget på WebSearch varit ovärderligt.

Vi både tror och hoppas att vår webbplats blir ett naturligt kunskapsnav för alla som är intresserade av forskning, civilsamhälle och ledarskapsfrågor.

Med det sagt har jag bara en sak kvar att säga – fortsatt varmt välkomna till en fräsch 26-åring i nytt skrud som har hittat ett nytt hem!

Erik Sjöstrand, verksamhetschef Ideell Arena