Rebecca Vinthagen ny medarbetare hos Ideell Arena

Ideell Arena är glada att få hälsa Rebecca Vinthagen välkommen till en tjänst som verksamhetsutvecklare för nätverkets mötesplatser.

Rebecca har de senaste åren föreläst och utbildat inom frågor kring normkritik och normkreativitet, organisationsutveckling, ledarskap och konstnärlig gestaltning. Uppdragen har kommit från både ideella och privata sektorn, kommunala verksamheter och läroverk, och Rebecca har även ansvarat för introduktionskursen i Visuell kommunikation för masterstudenter på Konstfack.

Rebecca är också redaktör och författare, bland annat till böckerna Normkreativ, Utvägar – Feministiska allianser för en solidarisk framtid och Större än så här – Tankar kring en genusnyfiken gestaltning.

-Det känns väldigt kul att börja hos Ideell Arena! Jag har ett starkt engagemang i den ideella sektorn och tror att den behövs mer än någonsin, som en viktig hörnsten för samhällets demokrati och utveckling. Utifrån min kompetens och tidigare erfarenheter hoppas jag kunna bidra till Ideell Arenas arbete med att utveckla inspirerande och fördjupande mötesplatser med tvärvetenskapliga förhållningssätt, engagemang och kunskapsöverföring i centrum.

Foto: Elisabeth Ohlson

Skrivet av Karin Forsberg.