Ny verksamhetschef på IDEELL ARENA

Truls Neubeck blir ny verksamhetschef på IDEELL ARENA under hösten 2016. Han ersätter Fredrik Kron som gått vidare till nya utmaningar.

Truls har sedan 2010 arbetat med kvalitet och utvecklingsfrågor på Famna, riksorganisationen för Idéburen vård och social omsorg. Han disputerade under våren 2016 med en avhandling om kvalitetsarbete i idéburen social omsorg. Truls har ett stort engagemang för en levande ideell sektor och samspelet mellan ledarskapsfrågor och Forskning och Utveckling.

Vi är mycket glada över att få välkomna Truls som vår nya verksamhetschef. Vi är övertygade om att han är rätt person att leda organisationen i det skede vi nu är. Det innebär att tillvarata den etablerade verksamheten och utveckla den vidare, säger Inger Ashing, ordförande för IDEELL ARENA.

Jag ser verkligen fram emot att börja jobba i november, säger Truls Neubeck. Jag har sedan en tid funderat på vad som får  en ideell sektor att fortsätta utvecklas som levande och kraftig. Tankar kring forskningens roll och vikten av olika kunskaper för det strategiska ledarskapet är särskilt spännande. Det är därför extra roligt  att komma in i IDEELL ARENA i en fas av att ta fram och förverkliga en ny strategi. Dessutom ser jag fram emot att möta alla partners och lyssna in tankar kring morgondagens utmaningar och behov.

Skrivet av Katarina Gustafsson.